Tennisvalmennus ja muut palvelut meiltä

Tarjoamme pelaajille myös erinomaiset oheispalvelut. Panostamme kaikkien asiakkaidemme mukavuuteen ja haluamme palvella parhaalla tavalla. Kysy lisää palveluistamme!

Tennisvalmennus

Etsitkö tennisvalmennusta? Saat Variston Tenniskeskuksesta ammattitaitoista ja osaavaa tennisopetusta ja valmennusta. Valmennamme kaikentasoisia pelaajia. Voimme siis opastaa pelin saloihin täyden aloittelijan tai hioa pelin yksityiskohtia kokeneiden pelaajien kanssa. Tennisvalmennuksemme on aina asiantuntevaa ja mukavaa.

Välinevuokraus ja huolto

Jos et halua ostaa heti omia tennis- tai sulkapallovälineitä, voit vuokrata ne meiltä. Saat meiltä laadukkaat välineet vuokraan, joten voit piipahtaa pelaamaan myös hetken mielijohteesta. Huollamme myös tennismailat. Tuo siis mailasi meille samalla kun tulet pelaamaan. Saat meiltä jänteiden jännityspalvelut sekä gripin vaihdot. Hyvään kuntoon ja juuri sinulle huollettu maila takaa pelimukavuuden.

Kahvio

Pelin jälkeistä uupumusta voit hoitaa mukavassa kahviossamme. Tule nauttimaan virkistävä juoma ja keskustelemaan muiden pelaajien kanssa. Tarjoamme hyvän valikoiman kahviotuotteita.