VARISTON TENNISKESKUKSESSA TENNISVALMENNUSTA,
VARUSTEIDEN MYYNTI, MAILAHUOLTO JA KAHVIO

Tennisvalmennus

Variston Tenniskeskuksessa toimii tennisseura Variston Tennis ry. Seuran koulutetut ja ammattitaitoiset valmentajat vastaavat opetuksesta. Valmentajilla on monivuotinen kokemus kaikentasoisten pelaajien, niin vasta-alkajien kuin kilpapelaajienkin, valmentamisesta. Valmennus tapahtuu pääosin ryhmissä, mutta tarvittaessa voit kysyä myös yksityisvalmennusta.

Variston Tennis ry:n sivuille

Type text here

Välinevuokraus ja -huolto sekä kahvio

ProShop kaupassamme on tarjolla laaja valikoima tuotteita. Valikoimastamme löytyy mm. mailoja, kenkiä, vaatteita, laukkuja sekä muita urheilutuotteita. Meille on tärkeää palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja löytää kaikille juuri se sopivin tuote omaan tarpeeseen. Myytävänä olevista mailoista löytyy testiversiot, joten sinun ei tarvitse ostaa mailaasi sokkona. Tarjoamme myös ammattitaitoista ja nopeaa jännityspalvelua (tennis-, sulkapallo-, squashmailoille) ja maila jännitetään aina yksilöllisesti asiakkaalle sopivaksi. Voit myös vuokrata mailat tarvittaessa.


Viihtyisän kahviomme muuttuvaan valikoimaan kuuluu mm. salaatteja, leipiä, leivonnaisia sekä virvoitusjuomia. Lisäksi järjestämme erilaisia yritystapahtumia ja virkistyspäiviä tenniksen parissa. Tapahtumat räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan sisältäen esimerkiksi aamiaisen, lounaan ja tennisvalmennuksen. Tapahtumista saat lisätietoa olemalla meihin yhteydessä.

 

Jännityspalvelun hinnasto

  • tennismaila 27–35 €

  • squashmaila 27–33 €

  • sulkapallomaila 25 €

Racquet Fellows -sivustolle

Hierontaa

Varten M45 joukkueen Samu Rahkila aloittaa asiakashieronnat 18.12.2023 alkaen.

 

Hierontapaikka: Tennishallin jumppahuone.

 

Hieronta-ajat ja hinnat:

45 min 30€

60 min 40€

Maksu: Mobilepay tai käteinen.

 

040 715 5309

 rahkilasamu@gmail.com

 

Ajanvaraukset