Hallimestarimme vaihtuu


Nykyisen hallimestarimme Pro Jänne Ky:n/ Siukosen perheen Kari, Katja, Soile sopimus päättyy 30.6.2019.

Lämmin kiitos 19 vuoden ajanjaksosta tenniksen, tenniskeskuksen pelaajien ja muiden asiakkaiden hyväksi tehdystä työstä. Olemme vuosien aikana saaneet nauttia hallilla mm. ammattitaitoisesta mailojen jännittämisestä, valmentamisesta ja mukavasta rennosta asiakaspalvelusta.

Toivotamme leppoisia eläkepäiviä Karille ja Soilelle, Katjalle menestystä työelämän muissa tehtävissä.

1.7.2019 aloittaa uusi hallimestarimme, tässä esittelyt

Racquet Fellows Oy esittäytyy,


Tervehdys kaikille tenniksen harrastajille ja tukijoukoille! Racquet Fellows Oy on yhtä kuin Lassi Melanen ja Mikko Notko ja aloitamme toiminnan 1.7. 2019 Variston Tenniskeskuksen hallimestarina. Haluamme yhdessä VarTen ja halliyhtiön kanssa tarjota teille mahdollisimman kattavat palvelut laadukkaasti ja hyvällä fiiliksellä. Avaamme heinäkuun aikana pro- shopin, jonka brändeihin kuuluvat mm. Wilson ja Babolat. Huomioimme asiakastoiveet tuotevalikoimissa ja pystymme tilaamaan teille tuotteita myös oman valikoimamme ulkopuolelta, lyhyellä noin viikon toimitusajalla

Haluamme kehittää myös kahvilatoimintaamme toiveidenne mukaisesti. Esimerkiksi aamupuurot, kevyet salaatit, leivät ja tuoreet smoothiet tulevat kuulumaan valikoimiimme.

Lassi Melanen p. 044 742 0214


Harrastan aktiivisesti tennistä ja sen ohella entisenä jalkapallon aktiivipelaajana seuraan innolla myös valioliigaa. Ja siinä missä tenniksestä, myös Viasatin jalkapallotarjonnasta pääsette taatusti nauttimaan jatkossa myös Varistossa kahvilassa.

Minulla on Tennisliiton ensimmäisen tason ohjaajakoulutus suoritettuna ja todella mielelläni tutustutan uusia pelaajia lajin pariin yhteistyössä VarTen valmentajien kanssa. Järjestämme yhdessä seuran kanssa myös turnauksia, niin virallisia kisoja kuin epävirallisiakin pelipäiviä. Tervetuloa ideoimaan niitä yhdessä kanssamme! Toivottavasti saamme näin myös saatettua pelaajia yhteen tämän hienon lajin äärelle. Tervetuloa viihtymään tenniksen pariin ja vetäkäähän hihasta!

Mikko Notko p. 050 300 9288


Tennis on minulle intohimo ja pitkäaikainen harrastus. Haaveenani on aina ollut saada työskennellä urheilun ja ennen kaikkea tenniksen parissa ja kun kuulin mahdollisuudesta tehdä unelmastani totta en epäröinyt hetkeäkään tarttua tähän tilaisuuteen. 

Tenniksen pelaamisen ohella olen erityisen kiinnostunut lajin varustepuolesta ja toivonkin että pystyn auttamaan Variston pelaajia varusteisiin liittyvissä asioissa, kuten sopivan mailan ja jänteiden valinnassa.

Suoritin keväällä Tennisliiton tennisohjaajan pätevyyden ja odotan innolla, että pääsen toteuttamaan koulutuksen oppeja käytännössä. Minua kiinnostaa etenkin vielä pelaajapolkunsa alussa olevien pelaajien valmennus ja ohjaus ja uskonkin että minulla on paljon annettavaa valmennuksellisesti niin nuoremmille kuin myös hieman iäkkäämmillekin tenniksen harrastajille. Muistakaa tulla rohkeasti juttusille. Nähdään hallilla!